Rreth Nesh

Home / Rreth Nesh

Rreth Nesh

Innovation Edge Shpk

Innovation Edge udhehiqet nga nje ekip referimi dhe nje rrjet profesionistesh me aftesi te ndryshme, duke punuar ne sinergji dhe duke vleresuar cdo project. Ne kete menyre Innovation Edge nuk shet ate qe eshte me e pershtatshme per agjencine, por nderton nje project te pershtatur per agjencine, por nderton nje project te pershtatur per klientin, I menaxhuar gjithmone nga menaxheret e projektit dhe menaxheret e fushes se brendshme.